5db green gold imune alga 900db komplex kapszula +kovaföld por 250 g

5db green gold imune alga 900db komplex kapszula +kovaföld por 250 g

Az Imune alga a természet ajándéka.

A mikroalgák az egyik legrégebbi földi életformát képezik, mintegy 3 milliárd éve jelentek meg bolygónkon. Alkalmazkodási képességük kiváló, melynek köszönhetően sértetlenül átvészelhették az összes földtörténeti korszakot, valamint a klímaváltozásokat.

Több ezer mikroalgát különböztethetünk meg. Az óriási családból a figyelem középpontjában manapság a következő 4 alga került:

  • Spirulina Platensis,
  • Chlorella Vulgaris,
  • Lithothamnium Calcareum (szigorúan véve inkább makroalga),
  • Haematococcus Pluvialis

A mikroalgákban minden olyan tápanyag megtalálható (vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék), amire az emberi szervezetnek is szüksége lehet. Ráadásul nincs bennük kalória és koleszterin, így ha épp valamilyen diétát végzel, vagy például vérnyomás problémákkal küzdesz, akkor is fogyaszthatod az Imune Algát!

A Spirulina Platensis, a Chlorella Vulgaris és a Haematococcus Pluvialis mikroalgák tápértéke egyedülálló, a Lithothamnium Calcareum pedig extra és szerves kalcium-tartalommal rendelkezik.

Egyértelműen kitűnnek azáltal, hogy fontosabbnál-fontosabb alapvető tápanyagok természetes forrásai!

Hazánk tápanyag-ellátottsága kritikus – állítja Dr. Márai Géza, a Szent István Egyetem ökológia tanszékének tanára. Érdemes meghallgatni a szavait, és megfogadni a tanácsait. Éppen ezért döntöttünk mi az adalékanyagoktól mentes Imune Alga mellett!

1.  hét: 1 kapszula reggel és 1 kapszula délben

2.  hét: 1 kapszula reggel, 1 kapszula délben és 1 kapszula este

3.  hét: 2 kapszula reggel, 2 kapszula délben

4.  hét: 2 kapszula reggel, 2 kapszula délben és 1 kapszula este

5.  hét: 2 kapszula reggel, 2 kapszula délben és 2 kapszula este


Vitaltrend kovaföld

A kovaföld a fitoplankton nevű parányi egysejtű kovamoszat maradványai, amik a Nyugat-Amerikát és a bolygó más részét valaha borító tavakból és óceánokból erednek. Az üledékeket a tómederből vagy ősi kiszáradt tófenékről bányásszák ki.
 
A rendkívüli tisztaságáról világhírű, élelmiszernek minősülő kovaföld egy a legtisztább édes vízből származó, környezetbarát, természetes eredetű szerves anyag.  A kovaföld a kovamoszat nevű egysejtű élőlény parányi vázainak megkövesedett maradványai.
 
A kovamoszatnak csöves alakúnak kell lennie, lyukakkal a falain. Nagyon fontos, hogy a kovamoszat egyenletes formájú legyen nem kívánatos leülepedések nélkül.
 
Fontos az édesvízi eredet, mert a sós vízből származó kovamoszathoz kèpest ezek erősebb héjat alkotnak és kevésbé törékenyek. A sós vízi üledék kovamoszatok keverékeit tartalmazza, ezért ezeknek az üledékeknek a formái nem egyenletesek.
 
A Kovaföldnek mindössze néhány típusa minősül élelmiszernek. Más típusok tartalmazhatnak olyan lerakódást, agyagot, ami csökkentheti a hatékonyságát. 
 
Fő alkotóelemei
 
Ennek a teljes mértékben természetes anyagnak a legfőbb építőköve a szilícium-dioxid (min.90%). A szilícium az egyik legfontosabb, az emberi szervezetben (a víz után) a legnagyobb mennyiségben megtalálható anyag.  A kovaföldben a szilíciumon kívül számos ásványi anyag és nyomelem is megtalálható, többek között kalcium, magnézium, kálium, vas, mangán, titán, nátrium.
 
Alkalmazási területek
 
•     béltisztítás, méregtelenítés
•     haj, bőr, köröm
•     anyagcsere-zavarok, emésztés, gyomorpanaszok
•     ízületi, mozgásszervi problémák
•     alakformálás, testsúlykontroll  általános közérzet javítás
Részletek megjelenítése

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
  • Termék kód: 5999567727425
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 56.945 Ft
  • Nettó ár: 44.839 Ft
Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949