4 db green gold imune alga 720db komplex kapszula+ alga sea kelp 90db

4 db green gold imune alga 720db komplex kapszula+ alga sea kelp 90db

Imune alga 4x180 kompleX alga keverék

Az eredeti Imune alga 4x180 csomagban. 4 féle édesvizi alga, komplex keveréke: Spirulina, Chlorella, Lithotamnium, Haematococcus. Tartalmaz C-vitamint a hasznosulás érdekében, és hozzáadott D-vitamint. Méregtelenítés, sejttisztítás, sejttáplálás. Kiváló alapanyagú étrend-kiegészítő astaxanthinnal az immunrendszer támogatása érdekében.

Az étrend-kiegészítő nem gyógyít! De az alga egészségben tart!

Green Gold Imune alga 4x180 keverék kapszulázott termék, a kapszulahéj zselatin alapanyagból készült. Elkötelezett vegánoknok bontsák ki a Green Gold Imune alga keverék port a kapszulából. 4x180 Imune alga csomag jó árasítva, csomagárban! ( több darab olcsóbb )

Napi fogyasztásra 6 kapszula ajánlott, elosztva 2, vagy 3 alkalomra.
Elosztva az adagolást napszakokra : pl. reggel , délben, délután,

Fontos a fokozatos hozzászokás, a kapszula Chlorella tartalma, rostos sejtfalú, részben emészthetetlen természetes alapanyag.

Bevezető szakasz: napi 2 x 1 – 1. hét
napi 3 x 1 – 2. hét
napi 2 x 2 – 3. hét
napi 2 x 2+1 – 4. hét
napi 3 x 2 – 5. héttől egy életen át.
A táblázat a gyártó cég ajánlata szerint.

A tengeri alga kiegyensúlyozott nyomelem forrás

Sea Kelp tengeri alga moszat tabletta tartalmazza a tengerekben jelenlévő több, mint 50 nyomelemet, így talán a legkiegyensúlyozottabb nyomelem forrás a világon. A tengeri moszatból álló tabletta nagy mennyiségű jódot is tartalmaz. A japánok közismert alga fogyasztása a tengeri alga moszatból áll, nyersen salátaként, szárítva nori levél formában a susi burkoló anyagaként mindennapi ételük.

A jódról köztudomású, hogy a pajzsmirigy-hormonok egyik alkotója. Normális állapotban egy felnőtt szervezetében mintegy 15-20 mg jód található. A pajzsmirigy egészséges működésének fenntartásában fontos szerepe van, mivel a pajzsmirigy által termelt T4 hormon elengedhetetlen alkotóeleme.

A pajzsmirigy  hormonokkal szabályozza a sejtek anyagcseréjét, hogy milyen gyorsan és mekkora hatékonysággal kerüljenek felhasználásra az energiát adó molekulák. A jódhiány csökkenti a szervezet testi és szellemi teljesítőképességét.


Részletek megjelenítése

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: Swiss
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
  • Termék kód: 62222055545
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 45.555 Ft
  • Nettó ár: 35.870 Ft
Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949