Nature cookta parajdi só 1000g
Klikk a galériához
Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ‘sóágyakhoz’ is.
Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.
Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott. A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
A parajdi só fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
NaCl tartalom: 97%
Tartalmaz: 100% parajdi só
Kiszerelés: 1000 gramm
- Gyártó: Nature Cookta
- Szállítási idő: 1-2 munkanap
- Termék kód: 5999884818458
- Elérhetőség: Raktáron
- 644 Ft
- Nettó ár: 507 Ft
Címkék: NATURE COOKTA PARAJDI SÓ 1000g, 5999884818458, Sók
Kapcsolódó termékek
Nature cookta szódabikarbóna 250g
Leggyakoribb felhasználási módja azonban a konyhához köthető: számos ételünk elkészítésénél használh..
329 Ft
Natura cookta himalája fehér finom kristálysó 1000g
Az „élet sójaként” emlegetett Himalája só tökéletes kristályszerkezettel és egyedülálló színválaszté..
718 Ft