Siren7 ™ vadriasztó, vadgázolás elleni rendszer

-33% Siren7 ™ vadriasztó, vadgázolás elleni rendszer

Népszerű vadgázolás elleni rendszer, ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során. Áramforrást nem igényel, egyszerűen felszerelhető!


SIREN7 VADRIASZTÓ, VADGÁZOLÁS ELLENI RENDSZER


Ez az eszköz egy ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp rendszer, mely segít megelőzni az akár milliós kárt, ne adj isten személyi sérülést, amit egy vaddal való ütközés esetén bekövetkezhet.

Természetesen nem csak a dúvadat (pl. róka, aranysakál), apróvadat (nyúl, fácán), nemes vadakat (pl. szarvast és őzet) riaszthatja megfelelő távolságból, hanem a háziállatokat is, megelőzve a kutya, macska gázolást is. Úgy hangolták, hogy értsen az állatok nyelvén!


Miért őt válaszd?


A Siren7 rendszerét a napjainkban oly népszerű Győrfi Pál szóvivő is promotálja az eszköz fővédnökeként, hiszen a mentőknek is kevesebb munkája lesz a termék elterjedt használatával. Az sem utolsó szempont, hogy egy teljesen magyar fejlesztésű dologról van szó, így a megvásárlással magyarországi szakemberek fejlesztését támogatod.A 


VADRIASZTÓ MŰKÖDÉSE

A szirénekről elnevezett vadriasztónk mitológiai névadóival ellentétben nem egy csodás énekhanggal, hanem az állatok számára roppant kellemetlen és riasztó, 120dB-es hangerőt meghaladó hangon hívja fel magára a figyelmet, jelezve számukra az érkező járművet. Ez a decibel érték, egy vonatkürt hangerejének felel meg 10 méter távolságból a Wikipédia vonatkozó cikke szerint. 


A vadakat elriasztó rendszert a jármű elejére kell felilleszteni, ahol is majd a légáramlat kelti életre menet közben.


Termékünk hangereje 70 km/óra felett növekszik meg, használata városi környezetben lehúzott ablaknál sem zavaró, feltűnő. Országúti környezetben a szabályos sebességgel haladva megnövekszik a hangerő, de ez is csak kívülről, az állatok számára észlelhető, 90 km/h sebességnél akár 300 méterről is.


Szerencsére a frekvenciatartománya olyan, hogy az emberi fül számára az autó hangszigetelése miatt nem észlelhető, motorkerékpáron használva pedig a menetzaj okán nem halljuk. Az állatok által jól érzékelhető szegmensben viszont harsog, végrehajtva vadriasztó küldetését: segít elkerülni a vadkárt.


 

Miért éri meg nagyon az árát?


A termék ára eltörpül egy vaddal történő ütközés költségeihez mérten, hiszen a legkisebb karosszéria javítás is sokszorosa a vadriasztó árának, nem beszélve a kiesett időről, míg a vadkáros autó a szerelőnél, lakatosnál, fényezőnél áll. Ezt a kiesett időt és idegeskedést a casco biztosítás sem fedezi, eszközünk ára pedig csupán negyede az önrésznek!

E magyar találmány használatával elkerülhető hogy kártérítést kelljen fizetnie a peches sofőrnek, aki amellett hogy viseli saját kárát - hiszen a biztosító nem téríti a vadkárt -, a vadásztársaság felé is törleszteni kényszerülhet.


Formatervezetten hasznos


További hasonlóság a szirének és kedvenc vadsípunk között a vonzó külső, melyet időtálló nano carbon, speciális szénszálas műanyag alkot. A dizájn fenomenális, rendkívüli, mint egy formatervezett meteorit, és bár észrevétlen, a legszebb autókon is díszként funkcionál. Tervezésénél az aerodinamikai alapelveket is figyelembe véve dolgoztak a mérnökök.


A VADRIASZTÓ FELSZERELÉSE, RÖGZÍTÉSE


A rögzítés másodpercek kérdése: egy kis zsírtalanítás a tökéletes tapadás érdekében az autód légbeömlő rácsain, a rendszám környékén és már fel is helyezhető. A nagyon magas kötésű, kétoldalas 3M VHB ragasztóval az eszköz azonnal rögzül maradandó nyomot később sem hagyva. Száradnia nem kell, rögtön indulhatsz!Motorkerékpáron az első lámpa vagy fejidom alatti részen kereshetsz megfelelő helyet a felillesztéshez.Ha lecseréljük járművünket, védelmi eszközünk nyom nélkül eltávolítható, áthelyezhető az új járműre, legyen az személyautó, terepjáró, haszonjármű, kamion vagy motorkerékpár.


Teherautóra, haszonjárműre is szerelhető! Bár a vadgázolás kevesebb kárt tehet egy kamionban mint egy személyautóban, mégis célszerű felszerelkezni a vadriasztóval, hiszen egy nagyobb vad elgázolása ugyanúgy több százezer forintos tétel lehet, nem beszélve arról, hogy a javítás idejére kiesik a jármű a használatból.


Akkumulátort vagy elektromos energiát nem használ a készülék - nem igényel áramforrást -, a gépjármű haladása során keletkező torlónyomás működteti, ezért karbantartást, akku cserét sem igényel!


Méretek (H x SZ x M): 60 x 45 x 25mm

Súly: 50g

Biztonságos szállítási csomagolás

Mellékelt felszerelési tájékoztató Részletek megjelenítése

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: Siren7
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
  • Termék kód: siren7
  • Elérhetőség: Raktáron
Az akció vége:
  • 17.990 Ft
  • 11.990 Ft
  • Nettó ár: 9.441 Ft
Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949