Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

-9% Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

Miben tér el a Herbafulvo essencia prémium ez első

Herbafulvo essencia étrend-kiegészítőtől?

A Herbafulvo essencia és a Herbafulvo essencia prémium minden fő

összetevőjében megegyezik, itt csak a különbségeket mutatjuk

be.  (Lasd lejebb) A Herbafulvo leírásában található minden állitás igaz a

Herbafulvo essencia prémiumra is.

Több kritika ért bennünket a Herbafulvo essencia semmihez sem hasonlítható karakteres íze miatt (nem igazán finom), ami gyakorlatilag a gyógynövénykivonatok, illetve a fulvosav íze.

A kedvezőbb ízhatás érdekében módosítottuk az esszenciák összetételét, ezért került bele az inulin. Az inulin egy édes ízű élelmi rost, ami lényegében a saját enzimjeinkkel nem emészthető, rezisztens szénhidrát, ami egy nagyon hasznos prebiotikum. Az általunk használt inulin csicsókából származik, mely nagyon nagy tisztaságú, ezzel el tudjuk kerülni a csicsóka szirupnál tapasztalt puffadást okozó hatást. Tudni kell azt, hogy a csicsóka kb. 24% inulint, kb. 14 százalék monoszacharidot, fruktózt és glükózt, ezen kívül kb. 3 százalék cukoralkoholt tartalmaz. Ha ön használ inulint, mely puffadási problémát okoz, akkor az Ön által használt inulinban van monoszacharid és cukoralkohol.

A Herbafulvo essencia prémium étrend-kiegészítőben használt inulin nagy tisztaságú, nem tartalmaz monoszacharidot és cukoralkoholt.

A prebiotikus hatású kifejezetten édes ízű inulin használata miatt a prémium változatból kivettük a stevia természetes édesítőszert.

A másik jelentős eltérés, hogy kivettük a kálium-szorbátot az összetételből. Ez a tartósítószer a természetben előforduló anyag, ami leginkább a gombák szaporodását akadályozza meg. A kálium-szorbát bizonyos fogyasztóknál allergiás hatást válthat ki. A hisztaminérzékeny embereknél a kálium-szorbát problémát okozhat, de a prémium Herbafulvot a hisztaminérzékenyek is fogyaszthatják.

A Herbafulvo essencia hatóanyag megőrzése és tartósítási eljárása egy fél aszeptikus eljárás, ahol az étrend-kiegészítő pH értékét 4,3-ra állítjuk be, a Herbafulvo sterilizálása és betöltése 84 fokon történik. Ezzel érjük el, hogy a termék természetes és gyógynövény hatóanyagai egy éven

keresztül megőrzik a hatásosságukat. 4 év tapasztalata alapján kimondható, hogy a kálium- szorbát kiegészítés túlzott óvatosságnak bizonyult hatóanyag megőrzés szempontjából, mert a vizsgálatok szerint a szigorú gyártási technológia alapján a Herbafulvo essencia prémium kálium-

szorbát mentesen is steril mikrobiológiailag. Ezért a Herbafulvo essencia prémium étrendkiegészítőt a kálium-szorbátra érzékeny emberek is fogyaszthatják.

Még egy lényeges eltérés van a Herbafulvo essencia és Herbafulvo essencia prémium összetétele között. A prémium tartalmaz nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot. Az alap molekula a niacin vagy nikotinsav, ami lényegében a B 3 -vitamin. A nikotinsav a nikotinsav-amidon keresztül előanyaga a nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD + )

koenzim képződésének, az úgynevezett kinurenin útvonalon keresztül. A mai kor táplálkozási környezetében sérül a kinurenin útvonal, ezért nem megfelelő ütemű, vagy megakad a NAD + termelődése.


Két ok miatt használjuk a nikotinsav amidált változatát. Testünkben a nikotinamid az aktív forma, az amidálás a májban történik egy citokróm p450 enzim segítségével, ez az amidálási folyamat sérül környezeti, leginkább táplálkozási hatás miatt. Másik ok, hogy a nikotinsav (niacin) 50 mg/nap dózis felett gyorsan múló bőrpirosodást okoz.


 


Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát Prémium a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.


A normál bélflóra szervezetünk egyik, védőbástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása. A nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése. Rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.


 


Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt.


Részletek megjelenítése

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
  • Termék kód: 123547788777
  • Elérhetőség: Raktáron
Az akció vége:
  • 7.017 Ft
  • 6.399 Ft
  • Nettó ár: 5.039 Ft
Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949