Bio édesítőszerek

Mutat:
Rendezés:

BioMenü BIO KÓKUSZVIRÁG cukor 250 g

A kókuszvirágcukor természetes édesítőszer. Alacsony a glikémiás indexe, magas az ásványi anyag és v..

1.285 Ft
Nettó ár: 1.012 Ft

BioMenü BIO KÓKUSZVIRÁG cukor 500 g

A kókuszvirágcukor természetes édesítőszer. Alacsony a glikémiás indexe, magas az ásványi anyag és v..

2.924 Ft
Nettó ár: 2.302 Ft

BiOrganik BIO datolyaszirup 365g

Összetevők: datolyalé koncentrátum* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: ..

973 Ft
Nettó ár: 766 Ft

CZÉDULÁS BIO HÁRSMÉZ 500 G 500g

A Czédulás Hársméz egy ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bioméz. Ez azt jelenti, hogy a ..

2.197 Ft
Nettó ár: 1.730 Ft
Bio édesítőszerek

Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból származó ételeket, termékeket fogyasztunk.

Bio édesítőszerek fogalmát a cukor mentes életmód hívta életre. Napjainkban sokan mellőzik étrendjükből a hagyományos kristálycukrot vagy egészségügyi probléma, vagy életmód váltás miatt. Az édes íz helyettesítésére egyre több természetes és mesterséges édesítő jelent meg a piacon. D eitt is vigyázni kell, mert nem minden bio ami természetes. A BIO ÉDESÍTŐSZEREK két kritériumnak kell hogy megfeleljenek. A bio minősítés elnyeréséhez szükséges az adott előírásoknak megfelelni, míg az édesítő lehet nem bio is. Sok növényből állítanak elő édesítőt, ilyen például a nyírfacukor, ismertebb nevén a xilit, vagy a sztívia is. Egyre több édesítő szer között kell eligazodnunk, és ehhez fontos tudnunk, hogy mi miatt szeretnénk váltani. Vannak ugyanis magas glikémiás indexel rendelkezők és vannak közel nullás érékűek is. A bio édesítőszerek választásánál tehát mindig figyeljünk arra, hogy mi miatt szeretnénk váltani, és annak megfelelően tájékozódjunk.

Áruházunkban a bio édesítőszerek kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a bio édesítőszerek kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949