-
Az Ön bevásárlókosara még üres!
A szilvalekvár sütésállóságának köszönhetően nem csak kenyérre kenve, de gombóchoz, derelyéhez és sü..
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. A vadételek elmaradhatatlan kísérője, fők..
Összetevők: homoktövis* (32%), méz*, alma*, ivóvíz, pektin, antioxidáns: citromsav *Ellenőrzött ökol..
Összetevők: bodza* (40%), nádcukor*, alma*, rózsaszirom*(0,6%), pektin, antioxidáns: citromsav, gyöm..
Összetevők: piros szőlő, piros ribizli, málna, bodza, fekete ribizli, erdei szeder, pektin, antioxid..
BIOGOURMET BIO MANGÓ-NARANCS LEKVÁR 200g..
Hozzáadott cukor nélkül, 79% gyümölcstartalom Biztonsági figyelmeztetés Nyomokban csonthéjat tartalm..
Különleges ízű, bio vegyes virágmézzel készült lekvár. A bodza fanyarkás ízét a szilva és a méz harm..
Kellemesen savanykás, intenzív ízű és illatú különleges lekvár. Magas homoktövis tartalma biztosítja..
összetevők: Mindig az adott gyümölcs minimum 50%ban és ehhez jön mégédesítés nélküli citromlé val..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Szafi free lekvár fahéjas szilva-alma 350g - 5999564154494 - Lekvárok..
A "bio" megjelölésű termékek gyártása és termelése során mindennemű mesterséges előállított műtrágya és növényvédő szer alkalmazása nem lehetséges, így amikor ilyen termékeket fogyasztunk, biztosak lehetünk abban, hogy egészségesebb és szervezetünk számára hasznosabb választás. A Bio termékek élettani hatása kedvezőbb, mint a hagyományos termékeké, mert általánosan magasabb ásványi anyag, nyomelem és vitamin tartalommal rendelkeznek. Mindez a szigorú szabályok szerinti termelés és/vagy előállítás eredménye.
A lekvár gyümölcs főzése által készül, cukorral vagy néha cukor nélkül. Leginkább szilva és sárgabarack lekvár terjedt el, de tulajdonképpen bármilyen gyümölcsből készíthető. A lekvár készítés során a cukor nemcsak az édesítésben játszik szerepet, hanem a tartósításban is. Azonban a bio élelmiszer feldolgozás lehetőséget ad arra, hogy a cukor tartalom lecsökkenjen, és édesítő szerekkel készített, egészséges lekvárokat fogyasszunk. A bio lekvár ellenőrzött gazdaságból származó gyümölcsből, és ellenőrzött technológiai eljárással készül.
Áruházunkban a bio lekvárok kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a bio lekvárok kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.