Lekvárok

Lekvárok

A "bio"  megjelölésű termékek gyártása és termelése során mindennemű mesterséges előállított műtrágya és növényvédő szer alkalmazása nem lehetséges, így amikor ilyen termékeket fogyasztunk, biztosak lehetünk abban, hogy egészségesebb és szervezetünk számára hasznosabb választás.  A Bio termékek élettani hatása kedvezőbb, mint a hagyományos termékeké, mert általánosan magasabb ásványi anyag, nyomelem és vitamin tartalommal rendelkeznek. Mindez a szigorú szabályok szerinti termelés és/vagy előállítás eredménye.

A lekvár gyümölcs főzése által készül, cukorral vagy néha cukor nélkül. Leginkább szilva és sárgabarack lekvár terjedt el, de tulajdonképpen bármilyen gyümölcsből készíthető. A lekvár készítés során a cukor nemcsak az édesítésben játszik szerepet, hanem a tartósításban is. Azonban a bio élelmiszer feldolgozás lehetőséget ad arra, hogy a cukor tartalom  lecsökkenjen, és édesítő szerekkel készített, egészséges lekvárokat fogyasszunk. A bio lekvár ellenőrzött gazdaságból származó gyümölcsből, és ellenőrzött technológiai eljárással készül.

Áruházunkban a bio lekvárok kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a bio lekvárok kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949