BIO TERMÉKEK

A "Bio"  megjelölésű termékek gyártása és termelése során mindennemű mesterséges előállított műtrágya és növényvédő szer alkalmazása nem lehetséges, így amikor ilyen termékeket fogyasztunk, biztosak lehetünk abban, hogy egészségesebb és szervezetünk számára hasznosabb választás.

A Bio termékeket minősített bio- vagy ökogazdaságokban termelik, vagy ilyen alapanyagokból készítik. Magyarországon a Biokontroll Kft és a Hungária Öko Garancia Kft. adhat "Bio" minősítést, EU és magyar jogszabályok alapján, illetve az ő feladatuk ezek szigorú betartásának ellenőrzése is. A csomagolt termékeken fel kell tüntetni az ellenőrző szervezet kódját, ha nem csomagolt, akkor pedig termelői tanúsítványt állítanak ki. A termelés során a hangsúly a megelőzésen van, és csak természetes szereket használnak növényvédőnek. Ritkán előfordulhat, hogy mégis hagyományos vegyszert kell alkalmazni, de az is csak olyan lehet, aminek nincs mérgező hatása és nem szennyező. A Bio termékek élettani hatása kedvezőbb, mint a hagyományos termékeké, mert általánosan magasabb ásványi anyag-, nyomelem- és vitamin tartalommal rendelkeznek. Mindez a szigorú szabályok szerinti termelés és/vagy előállítás eredménye.

A Naturalgo.hu webáruház termékválasztékában egyaránt megtalálhatóak az olcsóbb és a drágább, magas minőségű Bio termékek is.

Webáruházunk Bio termék választéka itt található, melyen belül külön kategóriára van bontva az élelmiszerek, a tisztítószerek és a kozmetikumok is.

Bármilyen kérdés esetén keressenek minket bizalommal a következő elérhetőségeken.

Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949