Mért kellene mindenkinek csírákat fogyasztania

2019-04-30 0 Hozzászólások

Mért kellene mindenkinek csírákat fogyasztania

 

A vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, fehérjékben, nyomelemekben és enzimekben rendkívül gazdag csírák fogyasztása nem csupán a friss gyümölcsökben és zöldségekben szegényesebb téli, hanem gyakorlatilag az év bármely szakaszában ajánlott. Ezek az apró, fiatal, magas tápanyagtartalmú és friss csíranövénykék erőteljes egészségvédő és immunrendszer-erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A csírák koncentráltan tartalmazzák az egészséges élethez elengedhetetlenül fontos tápanyagokat, illetve vitaminokat, emellett pedig gazdag, finom, lágy vagy épp intenzív ízekkel is gazdagíthatják ételeinket.

A csíráztatásra szánt, lehetőleg bio minősítéssel rendelkező magok, illetve a belőlük kihajtó vitaminbombák, nem tartalmaznak semmilyen vegyszert. A magok a bennük lévő tápanyagoknak köszönhetően csíráznak ki és kezdenek el növekedni. Ehhez semmiféle tápanyag-utánpótlásra, illetve kémiai beavatkozásra nincs szükségük.

Fajtától függően más-más kedvező tulajdonsággal és ízzel bírnak. Vannak közöttük enyhébb, zöldebb ízvilágúak és pikánsabb, illetve csípősebb változatok is. Rendszeres fogyasztásukkal, többek között: kedvezően befolyásolhatjuk a koleszterin-, illetve vércukorszintünket, felpörgethetjük a szervezetünkben a salakanyagok távozásának mértékét és ütemét, hatékonyan szembeszállhatunk a felső légúti panaszokat okozó, kóros nyákfelhalmozódással, és éltető antioxidánsokkal, illetve vitaminokkal erősíthetjük az immunrendszerünket.

A csírák fogyasztásával hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez, ezért a Biogo webáruház kínálatában, többféle változatban és kiszerelésben is megtalálhatóak.

A csírákért, magokért és a csírákból készült őrleményekért kattintson az alábbi linkre: csírák

 

Írta: Kis Szilvia

Címkék: csirak egeszseg eletmod

Szólj hozzá

Barion Bankkrtys fizets
'
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949